mandag den 7. december 2009

On powder days I have no friends!

Kære Venner,

Så er vi igang.

Giv den max gas med indlæg, kommentarer, billeder, hjemmeredigerede videoer, kække kommentarer og hvad I ellers kan komme på. Det er VORES blog.

Skriv en mail til rodstuerodstue@gmail.com hvis du har spørgsmål eller kommentarer til bloggen. Vi forsøger gradvist og stille og roligt at få den bygget op til at have et ordenligt udseende. Allerede nu må der imidlertid opfordres til, at alle der har evner inde for Photoshop og des lige, at kreere dels et logo til Rød Stue og dels et logo med teksten "Philosopher at Work". Bidragene vil blive præsenteret her på siden og alle vil få muligheden for at stemme på det de synes mest om.

I Kangerlussuaq Lufthavn (Sdr. Strømfjord) i Grønland, lige nord for polarcirklen, hænger denne mægtige plakat, der nok i design er en smule 80-90'er-agtig, men budskabet er ikke til at tage fejl af.

Columbia Sportswear var ude med denne poster på et eller andet tidspunkt mens Duran Duran var på deres højeste. Fra Oploads til blog

God sne, gutter og gutinder. Sæsonen starter på tirsdag, d. 15. december, når Marianne, Kirsten og Peter M drager mod vest og et roadtrip i Rockies, der efter planen på 20 dage bringer os forbi Sunshine Village, Lake Louise, Kicking Horse, Revelstoke, Sun Peaks, Big White, Fernie og Castle Mountain Resort (m.m.).

No Whining!

2 kommentarer:

  1. Sådan Peter M. Nu skal vi satme pille os selv i navlen, til vi er hudløse! ;o)

    SvarSlet
  2. Jeps! Det er et narcissistisk-overkill, et vendetta mod middelmådigheden og tilfredsheden, et Damocles-sværd over janteloven. Nu skal der fandme spilles bas!

    SvarSlet