torsdag den 17. februar 2011

Gulmarg Dag 3

Gulmarg er overrendt af australiere og newzealændere, men vi har talt med flere, der siger, at der plejer at være flere, men mange har ændret planer i år pga de dårlige sneforhold.

Men nu er sneen kommet (det er jo klart fordi sneamuletten Christian skulle ankomme). Nogle af de andre gæster på hotellet var til avalanche awareness igår, hvor beskeden lød, at den megen tunge sne har skuret lavinetavlen ren og de kommende 3-4 dage bliver nok de bedste på hele sæsonen. Perfekt timing! :)

Dagen startede overskyet, men følelsen af eget gear og en nedgradering af lavinefaren gav tårnhøje forventninger.

Vi skyndte os op i køen til anden del af gondolen, hvor vi startede ud i den slugt, hvor vi sluttede igår.

På den næste tur besluttede vi at hike til toppen. Det var nemmere sagt en gjort i den dybe sne, så vi droppede projektet undervejs efter 100 højæltret, da vi kunne nå en ny slugt derfra. Jeg var personligt lykkelig for al den tappetræning, jeg har tvunget mig selv igennem...

Belønningen i form af friske spor, var dog det hele værd!

Frokosten blev indtaget i en etrums enmandsrestaurant, hvor jerem tilberedte kashmirske hotdogs på en gasbrænder mens vi drak te omkring en utæt brændeovn. Hyggeligt og forbavsende velsmagende.

Om aftenen gik var der forevisning af skifilm på et af de andre hoteller. Her mødte vi bagsiden af medaljen i Gulmarg, da der var proppet med australske ski/board bumser, der bællede bajere og røg hash. Gulmarg er i overhængende fare for at blive et vinter-Goa, hvor unge vesterlændinge kommer væltende og ter sig som idioter.

Endnu er kashmirerne yderst venlige overfor fremmede (og deres penge!) men det kan nok ikke være ved...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar