lørdag den 19. februar 2011

Gulmarg Dag 5

Så blev det endelig Heli-dag!

Varmen er røget igen, så det har været endnu en kold nat med skiundertøj på.

Da vi stod op var bjerget badet i sol, og det så ud til at blive en perfekt dag. Vi var tidligt oppe ìg ude af døren kl 8. Efter lidt bøvl med de danske kreditkort i helibasens terminal kom vi (Mads, Per, Martin og Christian) afsted som de første.

Vores guide var Tim som har en New Zealandsk heli business og skal altså stå for at opbygge heliski i Gulmarg i deres off season.

Helikopteren var en lille rap rød sag, der var noget mere livlig end den store russer fra Uzbekistan. Det var fantastisk at stå på toppen og kigge ud over bjerglamdskabet. Vi kunne se til både Kina og Pakistan.

Vores første run var Addiction - sikkert et smart markedsføringstrick fra guidens side for at få os til at ønske en tur mere, for det var et fantastisk løb med store urørte sider!

Der var ikke så mange stejle passager, men det kom der helidigvis mere af på næste tur!

Pudder-skøgen Christian var i ekstase og parat til at deponere sit kreditkort på helibasen hvis bare han fik lov til at flyve og shredde...

Det udløste en bonustur til vores gruppe for at mødes med de andre for at samle 3 andre med et hensynsløst forhold til deres økonomi. Det ku vi imidlertid ikke, da linselusen Søren havde brugt alt batteri på sit hjelmkamara og ikke gad køre hvis det ikke blev filmet... Desuden var skyerne begyndt at trække ind, så vi valgte at udskyde det til næste uge, men vi skal helt sikkert op og ud igen!

Aftenen var rolig med den sædvanlige menu af suppe, kylling, får, ris og snot med frugt.



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Fedt!!

    Historierne om Sørens batterier og snotfrugten er mine favoritter.

    SvarSlet