onsdag den 23. februar 2011

Gulmarg Dag 7

Morgen: Det sner ikke længere. Der er en tyk dyne af frisk sne overalt. Solen kæmper for at brænde de sidste skyer væk. Dette blir en dag, der vil blive husket!

Vi er tidligt afsted (minus Martin, Mads og Søren, som slås om toilettet) og blandt de forreste i kø til gondolens fase 2 kl. 9.30. Anders er også blandt de første i kø til billetkontoret. Perfekt timing!

Her står vi så de næste to timer. Først ved ingen noget, så pludselig kl. 10 går de igang med avalanche reduction.

Christian har mavekramper og er ikke helt på toppen. Det blir slet ikke bedre, da nogle boardere i køen tænder joints og fyrer op for noget skod hiphop. I hate the smell of weed in the morning!

Endelig er vi på vej op i gondolen. Da vi er blandt de første beslutter vi bare at blæse ned gennem den primære nedkørsel. Det var et helt fantastisk løb! Store irørte plane flader, hvor man bare kunne give gas. Også langt at man bare blev ved til kræfterne slap op. Ligesom heliski bare uden helikopter...:)

På næste tur kørte vi mod Marys Shoulder, hvor der er en del træer og en god hældning. Igen et sygt fedt løb med knædyb pudder selv på de brede Megawatts! Noget af det bedste skiløb, jeg har oplevet!

Per havde en fest på sine "smalle" mantraski, og var dækket af sne fra top til tå efter hvert løb.

Da vi kom ned igen havde billetmanden besluttet at holde frokostpause, så vi måtte vente frustrerende 30 min før vi igen var på vej op.

Det lykkedes at nå to ture mere på Marys Shoulder med friske spor hver gang. En kanon dag!

På vejen ned måtte Christian erkende, at han havde trukket veksler, som hans krop ikke kunne honorere, og måtte nærmest kravle tilbage til hotellet, hvor han gik kold...

Derefter fulgte en hæslig nat med fast rutefart til toilettet...:(


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar